صمغ زانتان گام مثل ماده ژلاتین به عنوان دستورالعمل تثبیت کننده مورد استفاده قرار می گیرد، در صورتی که ژلاتین از منابع حیوانی تولید می شود. زانتان گام برای پخت و پز به خصوص افرادی که آلژی دارند مورد استفاده قرار می گیرد به ویژه اگر فردی مجبور باشد که مواد غذایی مثل تخم مرغ و لبنیات را از رژیم غذایی خود محدود کند. گرما و حرارت زیاد روی زانتان گام تاثیر ندارد و می توان به مقدار زیاد هم در سس ها و آبمیوه ها از آن استفاده کرد.
کاربردهای سیترات سدیم در زندگینظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
دانستنی های عمومی جهان و هرآن چه که باید درمورد آن بدانید.
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی